Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Η εξομολόγηση του Ακη Σακελλαρίου για το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας του.


89AB0D9A-A05C-4DB3-A05D-5A5948CE7E56Ο Άκης Σακελλαρίου, πριν από λίγο καιρό, έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του από την οποία σημείωσε τον κερδισμένο.



Στην πρεμιέρα της εκπομπής Ο ηθοποιός ομολογεί τον Τατιάνα Στεφανίδη για την σοβαρή αθλητική του περιπέτεια, όταν προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella (Νόσος των Λεγεωνάριων).



   


  «Όταν έφτασε στο νοσοκομείο ο πνεύμονας ήταν νεκρός και είχε χτυπήσει και στο μυαλό. Την τελευταία εβδομάδα πριν από τη θανάτωση στο νοσοκομείο είχα σίγουρα 37-38 πυρετό με αποκορύφωμα τις τελευταίες τρεις ημέρες. 

Στην Πάτρα ήρθε ο γιατρός και με συνοδεύτηκαν στο σκηνικό. Εκεί υπήρχε 40 πυρετό. Την επόμενη μέρα πήγαινε με τον γιατρό σε ένα βιοδραματικό κέντρο στην Πάτρα, έβλεπα τα αποτελέσματα, έρχομαι με τον Αλέξανδρο Μουρδούμη στην Αθήνα ... 

Όταν ο γιατρός είδε τις εξετάσεις, λέει ότι μπαίνεις κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εμείς οι άνθρωποι που προβάλλουμε πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα ​​από την προσωπική μας επιτυχία και σαφέστατα να κοιτάξουμε περισσότερο τον εαυτό μας, τους αγαπημένους μας φίλους και αυτούς που μας αγκαλιάζουν ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου