Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Αληθινές ιστορίες. Ένα χρόνο μετά ο Άκης Σακελλαρίου μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του με την νόσο των λεγεωνάριων.


https://olympia.gr/2019/07/15/%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%bf-%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac/
Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι… πήγα και ήρθα. Μάλλον κόλλησα το βακτήριο σε ξενοδοχείο και το είχα γύρω στις δύο εβδομάδες, κάνοντας καθημερινά παράσταση όπου θεωρούσα ότι αυτή η κούραση ήταν πολύ απλά από τις παραστάσεις. Και αυτό με έφτασε να πέσω σε λήθαργο.Νόσος των Λεγεωνάριων: Τα 9 συμπτώματα που πρέπει να προσέχουμε.

Είχα ελάχιστο πυρετό, δεν είχα δυσκολία στην αναπνοή, αφού χόρευα και τραγουδούσα κανονικά στο Mamma mia. Είχαμε μια παράσταση στην Πάτρα και μετά από μία εβδομάδα θα φεύγαμε στην Κρήτη. Και είπα θα αντέξω μέχρι την Πάτρα, θα γυρίσω σπίτι και θα ξεκουραστώ μια εβδομάδα και μετά θα είμαι μια χαρά στην Κρήτη.Αυτό ήταν η χαζομάρα μου, έπρεπε να φωνάξουμε γιατρό πριν την Πάτρα. Την επόμενη της Πάτρας έβγαλα το πρωί μια ακτινογραφία και ο ένας πνεύμονας ήταν νεκρός. Και πήγα στο Σωτηρία μετά! Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και λιποθύμησα. Μου έχει αφήσει ένα μούδιασμα στο πόδι. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο ήταν σχεδόν παράλυτο το αριστερό μου πόδι. Από την ακινησία της εντατικής πατήθηκε ένα νεύρο στον πέμπτο σπόνδυλο…», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Σακελλαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου