Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Άκης Σακελλαρίου ξανά στη σκηνή -Στην τελευταία παράσταση του «Μamma Mia»


74B0A012-841A-438D-BFA6-8C944BA9CC68Το φετινό καλοκαίρι έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Άκη Σακελλαρίου. H σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ήταν για εκείνον μια σκληρή δοκιμασία που, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει με σθένος.
Ο ηθοποιός προσβλήθηκε από το βακτήριο legionella και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αρκετά 24ωρα. 


 Ο ίδιος, μετά την περιπέτειά του, εξέφρασε δημόσια μήνυμα ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν: οι θαυμαστές του έδειξαν από την στιγμή το ενδιαφέρον τους και εκείνος ετοιμάζει για εκείνους μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο ηθοποιός, λόγω της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε μεγάλο μέρος της περιοδείας της παράστασης «Μamma mia» και υπήρξε εσωτερική αντικατάσταση.


 Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποδύθηκε τον ήρωα που ενσάρκωνε ο ηθοποιός στην παράσταση. Ο Άκης Σακελλαρίου, στις 10 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στην θεατρική σκηνή: ο ηθοποιός θα υποδυθεί και πάλι τον Sam Carmichael στην παράσταση Mammia Mia που ολοκληρώνει την περιοδεία της στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

 Η είδηση, όπως είναι λογικό, έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της παράστασης! To μήνυμα ευχαριστίας στους ανθρώπους που τον βοήθησαν να ξεπεράσει την περιπέτειά του:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου